Ga naar inhoud

Lunch to go in Maastricht

Elke dag maar een boterham met kaas als lunch is het ook niet helemaal. Trakteer jezelf af en toe op iets speciaals tussen het werken door. In Maastricht is er keuze genoeg voor een lekkere lunch to go. Van luxe belegde broodjes tot gezonde wraps en soepen. Wij tippen een aantal leuke lunch to go zaken in Maastricht!

Broodjesbar De Kade

Trek in een goed belegd broodje? Bij Broodjesbar De Kade maken ze je lunch-dromen waar. Hier kies je uit een heerlijk gevarieerd aanbod aan koud of warm belegde broodjes, op een vers afgebakken Barra broodje van Becker-Royen. Rustiek en knapperig van buiten, zacht van binnen. Kies je voor een broodje pastrami, baba ganoush of een BLTC? Welke je ook kiest, ze worden met zorg bereid. Het geheime ingrediënt? Hun huisgemaakte sauzen! Naast hun verrukkelijke broodjes kun je ook kiezen uit bagels en panini’s. Smakelijk!

Broodjesbar De Kade
Kesselskade 52 | Binnenstad

Soup Bros

Wil je graag een gezonde lunch zonder er teveel over na te hoeven denken? Ga dan zeker een keer langs bij Soup Bros. Hun huisgemaakte soepen zijn verrassend in smaak, zitten boordevol groenten, zijn 100% vegan en dragen bij aan een gezondere leefstijl. Van een Surinaamse erwtensoep met komijn en knolselderij tot een smakelijke tomatensoep met wortel en selderij. Vergeet ook niet hun bestseller: de rode linzensoep, met sumak en citroen. Alle groenten en kruiden zijn vers uit hun eigen moestuin. Deze zijn biologisch en in het seizoen. En mochten er groenten nodig zijn die ze niet zelf kunnen verbouwen, dan werken ze graag samen met lokale boeren. Lekker duurzaam, daar houden we van.

Binnenkort op een nieuwe locatie: Soup Bros
Vrijthof 17A | Binnenstad

Wevers Food

Een eetwinkel, slagerij en een sandwichshop: Wevers Food heeft het allemaal. De eetwinkel in Sint Pieter is een plek waar velen tijdens hun lunchpauze graag komen. En dat snappen we wel. De winkel is gevuld met bijzondere streekproducten, eigengemaakte vleeswaren en soepen, maar ook complete warme maaltijden! Daarnaast ben je ook voor een heerlijk broodje to go je bij Wevers aan het juiste adres. Met het ruime aanbod is er voor ieder wat wils. Van een klassiek broodje brie of filet americain tot luxe broodjes als de Club Wever of een Werrem Sjink. Wat het allemaal zo lekker maakt? Het broodje is knapperig, de ingrediënten complimenteren elkaar mooi en de sauzen maken het helemaal af.

Wevers Food
Eetwinkel, Glacisweg 30F | Sint Pieter
Slagerij, Herculeshof 13 | Daalhof
Sandwichshop, Brusselsestraat 25 | Kommel

The Salad Bar

Een 'wonderful wrap' of 'superb sandwich' met een 'sensational smoothie', dat klinkt toch top?! Bij The Salad Bar kies je voor een gezonde lunch. Van een goed gevulde salade tot een overheerlijke poke bowl. Kies er een verfrissend sapje of een smakelijke smoothie bij. En mocht je nu echte grote trek hebben, dan trakteer je jezelf toch op een lekker dessert! Ze heten niet voor niets ‘sweet tempations’. Wie kan nu een stuk bananenbrood of een white chocolate cookie laten staan? Het gaat allemaal om balans.

The Salad Bar
Boschstraat 67 | Boschstraatkwartier

A Tavola Maastricht

Als je een hap neemt uit een van hun Italiaanse broodjes en de smaken van Italië proeft, is het even alsof je in het zonnige Toscane, aan de schilderachtige Amalfikust of in een pittoresk straatje van Rome bent. Bij A Tavola Maastricht geniet je tijdens je lunchpauze even van een mini vakantie. De broodjes van ciabatta en focaccia zijn belegd met verse producten. Denk aan buffelmozarella, Parmaham, vitello tonnato, pecorino en verse groenten. YUM!

A Tavola Maastricht
Hoenderstraat 12 | Binnenstad

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *